Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csizma készítők képes leírás - Csizma.tlap.hu
részletek »

Csizma készítők - Csizma.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csizma.tlap.hu » Csizma készítők
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cípészmester

Cípészmester

Minden, ami lábbeli! Csizmák, papucsok és szandálok teljes körű javítása. Családias, klasszikus cipész-műhelyünkben mindenre megpróbáljuk megtalálni a megoldást, legyen az csizma, papucs vagy szandál.

Csizma nagykereskedés

Csizma nagykereskedés

Horváth Árpád vagyok, a Horváth és Társa Kft. ügyvezetője. 1990-ben egyéni vállalkozóként kezdtem kereskedelmi tevékenységemet, mely 1994-ben Egyéni Céggé alakult, majd 2001-ben átalakult Kft-vé. Kezdeti időben többféle termékkel kereskedtünk, 1999-től már csak cipőáruval. 2000-től szakosodtunk szabadidős tevékenységi, ill. munkavédelmi lábbelikre. Fő termékeink: Vadász,- horgászcsizmák, vitorlás,- lovaglócsizmák, túrabakancsok, túracipők, gazdacsizmák, munkavédelmi csizmák, bakancsok, egyéb cipőáruk.

Demeter csizma

Demeter csizma

A családi vállalkozást idősebb Demeter Miklós alapította. Egyedi női-, és férficipők és csizmák készítésével szerzett elismerést a szakmában. A 80-as évek végén két fia is kitanulta a cipőkészítés mesterségét és tagjai lettek a cégnek. 1990-ben történő profilváltás új lehetőségeket és ezzel együtt szakmai kihívásokat jelentett a vállalkozás számára. A lovaglócsizma készítése alapjaiban ugyan hasonlított az addigi tevékenységre, de mégis merőben más volt. Gyakorlott lovasok tapasztalata és tanácsa segítette munkájukat, ami rövid időn belül elismert lett e sportot űzők körében. Mára nagy szakmai tapasztalattal elégítik ki a sportág különböző ágainak kívánságát. Elsősorban az ugrólovasok egyedi lábbelijeit készítik, de a díjlovasok, fogathajtók és akár a lovaspólósok is megtalálhatják itt az igényüknek megfelelő csizmákat, cipőket, lábszárvédőket. Műhelyeikben akár a hobbilovasok, de még a vadászok is készíttethetnek méret után megfelelő lábbelit maguknak. Ezen kívül több lovasboltot és csizmaforgalmazót is ellátnak termékeikkel. Először csak kisebb lovasversenyeken, később hazai nagyversenyeken is sikerült bemutatkozniuk. Mára már külföldi nemzetközi versenyekre is érkeznek meghívások.

Gábor csizmák

Gábor csizmák

Aprócska műhely a Madách Színház oldalában. Aki munkába rohan az Erzsébet körúton, talán észre sem veszi, pedig már huszonnégy éve hirdeti a cégtábla, hogy itt western- és motoros csizmák kaphatók. Ha bemerészkednek az udvarba és belépnek az aprócska műhelybe, az is kiderül, hogy nem is akármilyenek! 'Génjeinkben hordozzuk' a cipő- és csizmakészítés minden csínját-bínját, hiszen már nagyapánk is csizmakészítéssel foglalkozott. Mára az egyre szélesedő hazai westernlovas- és motoros tábor is felfedezett minket, sokan csináltatnak itt csizmát akár lovaglásra, motorozásra, akár utcai viseletre. Van díszesebb és egyszerűbb, van 'téliesített' és könnyebb fazon, egy azonban minden típusban közös: marhabőrből és hagyományos 'faszeges' technológiával kézzel készített Gábor csizmák ezek. 'Mintha csak rám szabták volna!' Kényelmes, nagyszerű viselet, ami nem is meglepő, hiszen lábméret után, egyéni megrendelésre is dolgozunk, és ami nem utolsó szempont: megfizethető is.

Gucci csizma

Gucci csizma

Annyit beszéltünk már a magas sarkakról és platform talpakról, hogy eljött az ideje a lapos cipőket is megemlíteni. A magas sarkakat a tervezők felmagasztalták már olyan mértékben, hogy a nőiesség és erotikus kisugárzás zászlóvivőinek tartjuk őket. De mi a helyzet a lapossal? Lapos cipőből már nem is kapni divatosat és nőciset?

Lábfájást megelőző talpbetét

Lábfájást megelőző talpbetét

Talpbetétek behelyezése a cipőkbe elengedhetetlen, amennyiben valami panasz merül fel a lábaknál. Talpfájdalom, térd vagy sarok panasz jelentkezésénél vagy esetleg megelőzőse folytán is hasznos lehet a Footdisc gyógyászati talpbetét használata. Sportolásokhoz mérten különféle méret és kialakítás szerint készítik, valamint a lábak egyedi formájához képest lehet megvásárolni az adott darabokat. Akár a weboldalukon keresztül meg is tekinthetőek a termékek, továbbá ország szerte több ponton is megvásárolhatóak

Tankta Tamás és Bárány Szilveszter

Tankta Tamás és Bárány Szilveszter

Kis műhelyünk 1990 óta működik a tradíciók és a hagyományok jegyében. Csizmáink és cipőink kivétel nélkül valódi bőrből, rakott bőr sarokkal, bőrtalppal és nagyapánktól tanult kézműves technikával készülnek. Ez biztosítja a kiváló minőséget és megbízhatóságot - tartósságot és eleganciát a legfelsőbb fokon.

Univerzalmotor

Univerzalmotor

Cross csizma pót csatok az általunk forgalmazott csizmákhoz: Fox, Stylmartin, askew, oxtar, alpinstars. Rendeléskor kérjük megadni a pontos típust és szint. Universal motor webáruház. Minden ami a motorozáshoz nélkülözhetetlen. Csizma a javából.

Tuti menü