Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, cikkek a csizmával kapcsolatban képes leírás - Csizma.tlap.hu
részletek »

Hírek, cikkek a csizmával kapcsolatban - Csizma.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csizma.tlap.hu » Hírek, cikkek a csizmával kapcsolatban
Keresés
Találatok száma - 22 db
4 szuperdögös csizma csábításhoz

4 szuperdögös csizma csábításhoz

Léteznek olyan csizmák, amelyeket bár az utcán is szívesen viselnénk és esetleg viselünk, elsődleges rendeltetésük mégsem az, hogy órákig korzózzunk bennük az Andrássy úton. Ezek a szexi darabok legfeljebb néhány perc sétáláshoz, még inkább otthoni csábításhoz ajánlottak. Az ultradögös lakkbőr és az észvesztő sarkú csizmák igencsak feltüzelhetik a párok szexuális életét - már ha nyitottak az ilyen újdonságokra. Választhatsz fűzős boszorkánycsizmát vagy elasztikus anyagból készült, platform talpú tűsarkút, biztos a siker. Kihagyhatatlan a sorból az idei év slágere, a balerinacsizma: boszorkány fazonnal és gyilkos sarokkal igazi domina viselet. Ezzel a fazonnal légy óvatos! Először csak pár lépést tipegj benne a lakásba; később próbáld ki éles terepen - ha gondolod. Viszont ha kitartóan gyakorolsz benne, akkor talán előbb-utóbb még Moulin Rouge bártáncosnő is lehetsz.

A 2700 koronás búza

A 2700 koronás búza

A csizma ára is éppúgy emelkedett, mint a búzáé. Így áll elő egy circulus vitiosus, amikorra csizma a kenyeret, a kenyér meg a csizmát okolja a nyomorért... A fogyasztóközönség s a fixfizetésűek mondhatatlan megdöbbenésére és az agráriusok örök dicsőségére elértük a 2700 koronás búzaárat és immár napok kérdése, hogy a kalászdús Magyarország éhező fiai 3000 koronás búzaár után fizessék meg a lisztnek talán 50 koronás árát. Ki felelős ezért? Miért kellett ennek így történni? A gazdák részéről hamarosan megkaphatjuk a választ: a csizma ára is éppúgy emelkedett, mint a búzáé. Így áll elő egy circulus vitiosus, amikorra csizma a kenyeret, a kenyér meg a csizmát okolja a nyomorért.

A búza meg a csizma

A búza meg a csizma

A búza meg a csizma a magyar földműves társadalom gondolkodásában régtől szoros kapcsolatban állanak egymással. Egy pár csizma ennyi meg ennyi búzába kerül, békeidőkben egy pár csizma egyenlő volt árban és értékben egy mázsa búzával - ez a gazdasági egyenlet volt az alapja és a talpköve a magyar paraszt gazdasági gondolkodásának.

A csizma ország

A csizma ország

A világon számos gyönyörű országgal találkozhatunk, amelyek szebbnél szebb tájakkal büszkélkedhetnek. A legtöbb ember vágya, hogy életében legalább egyszer eljusson a tengerhez, persze vannak olyanok, akik ezt többször is megtehetik. A Földközi-tengerből előbukkanó Olaszország sokak számára kedvenc. A sármos olasz férfiak, és a finom ételek kellően vonzzák a nyaralókat.

A nap képe

A nap képe

Felöltöztetett kutya várja a gazdáját Kijev belvárosában, ahol mínusz 16 fokot mértek. A rendkívül aranyos állatkáról oldalunkon láthat fényképeket amint a hóban várja gazdiját.

Az égő csizma gyújtotta föl a templomot

Az égő csizma gyújtotta föl a templomot

Az advent első vasárnapján a szentmisére igyekvő híveket nagyon megdöbbentette és kellően felháborította a látvány. A keletkezett füst miatt a misét egyébként a plébánián, a Mária-teremben celebrálta Miklós János plébános. A hívők azóta is találgatnak, vajon ki tehetett ilyet? Vajon ki alázta meg így a város templomát?

Britney Spears nem cseréli le

Britney Spears nem cseréli le

Minden ízlést kielégít a legújabb csizmadivat, ahol a combcsizmák mellett megtalálhatjuk a western csizmát is. A cowboy csizma először a '40-es években hódított az amerikai western filmek hatására, ám népszerűsége ekkor még csak rövid ideig tartott. Egészen a '80-as évekig kellett várni, amíg a divatvilág felfedezte magának ezt a vadnyugati viseletet, melyet a Városi Cowboy című filmnek és John Travoltának köszönhetünk.

Cowboy

Cowboy

Amerikában új őrület veheti kezdetét, mert egy cég cowboy-csizmákat gyárt kisbabáknak hat hónapos korig. A minicsizmák bőrből készülnek, a bélésük selyem és igény szerint még sarkantyú is van rajtuk. Színük fekete vagy rózsaszín, és az interneten is megrendelhetőek. Az eddigi fogadtatás meggyőzte a gyártót, hogy nyereséges lesz az üzlet.

Gravitációs csizma

Gravitációs csizma

Mi a gravitációs csizma? Hogyan kell a gravicsizmát használni? A gravitációs csizma egy ideális eszköz a gerinc nyújtására és derékfájás csökkentésére. A gravitációs csizma az alsó lábszárra csatolható szerkezet. A csizmán egy kampó található, aminek segítségével felfüggeszthetjük magunkat egy rúdra. A gravitációs csizma, az alsó lábszárra csatolható szerkezet. Első részén egy kampó található, aminek segítségével felfüggeszthetjük magunkat egy rúdra vagy állványra. Az oldalán egy biztonsági bilincs (gyorszár technológia) található, amely biztonságossá teszi a használatát. Az extra kipárnázás biztosítja, hogy különböző méretű lábaknál is alkalmazható legyen. A gravitációs csizma előnyei - remek relaxációs gyakorlatok a hát ellazítására, - ideális eszköz a gerinc nyújtására, - a csigolyák összenyomódásának csökkentésére, illetve elősegíti a helyes elrendeződésüket, - különböző nehezen edzhető izomcsoportok edzésére kiválóan alkalmas, - a stressz, izomfeszültség csökkentésére, - hát és derékfájás csökkentésére, - a legkiválóbb hasizom edzés.

Hirdetés
Hihetetlen látvány: több száz csizma ropta egyszerre!

Hihetetlen látvány: több száz csizma ropta egyszerre!

Soha ennyien magyar táncot még nem roptak egyszerre: a mikepércsi sportpályán szombat délután 317 páros táncolta Béres András koreográfiájára a Mikepércsi csárdást - közölte a sikeres rekordkísérlet után Timár Zoltán, a Debrecen melletti település polgármestere.

Hogyan ússzuk meg a tépelődést vásárlás közben?

Hogyan ússzuk meg a tépelődést vásárlás közben?

Azt a fantasztikus pulóvert meg kell szerezned. De az a vörös szarvasbőr csizma is téged hívogat. Jobb gazdasági körülmények között megengedhetnénk magunknak egy ruhásszekrénnyi árut is, de mostanában egyre kevesebben engedhetik meg maguknak a luxust, hogy azt mondják: 'megveszem mindkettőt'.

Itt a 30 centis tűsarok

Itt a 30 centis tűsarok

Egy brit divattervező több mint harminc centis tűsarkú csizmát kreált. A bemutató utáni kommentárok egyike szerint Alexander McQueen cipői csak a kifutóra valók, az utcára nem. Az extrém cipők biztos bekerültek a rekordok közé, de az biztos, hogy a nők napi használatba soha nem fogják venni, mert járásra alkalmatlanok. McQueen azt nyilatkozta, a tűsarkú megalkotásában Charles Darwin A fajok eredete című tudományos kötete inspirálta, amely az evolúciós elmélet alapját képezte -írja a Daily Mail.

Mayer János csizmája

Mayer János csizmája

Május kedvetlen ege alatt tették vasárnap tiszteletüket a kormánypárti képviselő urak Erdőcsokonyán, Nagyatádi sírjánál. Tisztelettel, meghatottsággal gondol az árva sír felé az egész ország. Az ezeréves magyar drámának egyik aktora fekszik az erdőcsokonyai temető csöndes akácai alatt.

Napfény csillan az olasz csizma orránál

Napfény csillan az olasz csizma orránál

A Nemzetközi Űrállomás utasai lefényképezték a Jón- és Tirrén-tengerről visszatükröződő napsugárzást. Néhány napja bejárta a sajtót a Cassini-űrszonda látványos felvétele, amelyen a Szaturnusz Titan nevű holdjának északi sarkvidékén levő metántavon megcsillant napfényt sikerült megörökíteni. Ehhez hasonló tükröződési jelenséget űreszközökről természetesen a Föld vízfelületeiről is meg lehet figyelni. Erre mutatunk most egy szép példát.

Pukkedli és táncos csizma

Pukkedli és táncos csizma

Április 16-tól kezdődött s egészen a hónap végéig tart immár kilencedik alkalommal a Nemzeti Táncszínház szervezésében a Táncfórum nevet viselő programsorozat a Tánc világnapja tiszteletére. Külföldi és hazai bemutatók sorozatában van miből választani.

Rámás csizmát visel

Rámás csizmát visel

A hal jót tesz a lábnak: lerágja a bőrkeményedést. Ez a fő 'szoftvere' a halpedikűrnek, amellyel már több hónapja szolgál egy szalon az Egyesült Államokban. A váltás a borotváról amúgy szükséges volt a higiéniai szabályok miatt. A repedt sarkak, avagy az elhalt bőrfelületek rágására hadrendbe állított halak nem cápák, sem piranhák, hanem aprócska pontyok, melyek jól bírják, vagy legalábbis bírják a számukra elég meleg vizet. A hideget jobban szeretnék, ám azt a vendégek lábai nem kedvelik.

Russell Crowe csizmácskában vág neki az erdőnek

Russell Crowe csizmácskában vág neki az erdőnek

Három nagyon várt filmből is megérkezett az első fotó a hétvégén. A hamarosan huszadik születésnapját ünneplő Empire magazin két exkluzív képpel próbálja rávenni olvasóit, hogy vásárolják meg a még több képet tartalmazó nyomtatott verziót is: az egyik Steven Spielberg Tintin-jének (teljes címén: The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn) a forgatásán készült, és a rendező mellett a Tintint alakító Jamie Bell és a Captain Haddockot játszó Andy Serkis látható rajta. A színészek arcát azért tarkítják neonszínű pöttyök, mert a film 3D-s 'motion capture'-techinkával készül (mint a Beowulf, bár reméljük, annál azért jobban fog kinézni), és mivel ez meglehetősen időigényes, a Tintin csak 2011-ben kerül majd a mozikba.

Tuti menü