Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csizma linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Csizma képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: csizma.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 83 db
160 cm. testmagasságnál

160 cm. testmagasságnál

Rövid, vastag lábszárhoz inkább bokacsizma, bakancs, bocskos és/vagy vádli közepéig érő félhosszú fazon ajánlott. Ennek az alkatnak legjobb, ha mindez lágyszárú és/vagy bokára simuló forma, nem kell díszítés, az anyaga lehetőleg matt legyen, a képen látható középső fazon. Rövid vékony lábszárhoz hosszban ugyanolyan mint az előzőnél, de anyagában merőben eltérő az ajánlott. A csizma, lábbeli szára merev legyen, lehet rajta díszítés, kissé elálló a lábszártól ezzel is vastagítva azt. Anyaga lehet világos, fényes hatású, díszített, a képen látható jobboldali fazon.

170 cm. testmagasság és - vagy magasabb

170 cm. testmagasság és - vagy magasabb

170 cm testmagasság, magasabb hosszú és vastag lábszárhoz, térdig érő, térd fölötti lehet combközépig érő is. Anyaga lágy inkább harisnyaszerű, nincs díszítés, kerülendő a nagyon világos szín és a nyomott felület. Rövid, vastag lábszárhoz inkább bokacsizma, bakancs, bocskos és/vagy vádli közepéig érő félhosszú fazon ajánlott. Ennek az alkatnak legjobb, ha mindez lágyszárú és/vagy bokára simuló forma, nem kell díszítés, az anyaga lehetőleg matt legyen, a képen látható középső fazon. Rövid, vékony lábszárhoz hosszban ugyanolyan mint az előzőnél, de anyagában merőben eltérő az ajánlott. A csizma, lábbeli szára merev legyen, lehet rajta díszítés, kissé elálló a lábszártól ezzel is vastagítva azt. Anyaga lehet világos, fényes hatású, díszített, a képen látható jobboldali fazon.

2 in 1

2 in 1

Az egyik fele fekete bokacsizma, a másik oldala pedig fehér nyitott szandál. Na erre varrjon gombot az ember. Végül is nincs semmi baj se a fekete bokacsizmával, se a szandállal... de így együtt. De hát a divatban felesleges bármilyen ésszerűséget keresni nem?

2009 - 2010 Ősz - Téli divat

2009 - 2010 Ősz - Téli divat

A 2009-10 Ősz-Tél abszolút trendszíne a piros, melyet viselhetsz akár tetőtől talpig, mert ebben a szezonban semmiből sem túl sok a túl sok. A másik trendszín a fekete, de főleg csak azért, mert ebben a színben mutat legjobban a szezon nagy visszatérője, a bőr.

4 szuperdögös csizma csábításhoz

4 szuperdögös csizma csábításhoz

Léteznek olyan csizmák, amelyeket bár az utcán is szívesen viselnénk és esetleg viselünk, elsődleges rendeltetésük mégsem az, hogy órákig korzózzunk bennük az Andrássy úton. Ezek a szexi darabok legfeljebb néhány perc sétáláshoz, még inkább otthoni csábításhoz ajánlottak. Az ultradögös lakkbőr és az észvesztő sarkú csizmák igencsak feltüzelhetik a párok szexuális életét - már ha nyitottak az ilyen újdonságokra. Választhatsz fűzős boszorkánycsizmát vagy elasztikus anyagból készült, platform talpú tűsarkút, biztos a siker. Kihagyhatatlan a sorból az idei év slágere, a balerinacsizma: boszorkány fazonnal és gyilkos sarokkal igazi domina viselet. Ezzel a fazonnal légy óvatos! Először csak pár lépést tipegj benne a lakásba; később próbáld ki éles terepen - ha gondolod. Viszont ha kitartóan gyakorolsz benne, akkor talán előbb-utóbb még Moulin Rouge bártáncosnő is lehetsz.

A 2700 koronás búza

A 2700 koronás búza

A csizma ára is éppúgy emelkedett, mint a búzáé. Így áll elő egy circulus vitiosus, amikorra csizma a kenyeret, a kenyér meg a csizmát okolja a nyomorért... A fogyasztóközönség s a fixfizetésűek mondhatatlan megdöbbenésére és az agráriusok örök dicsőségére elértük a 2700 koronás búzaárat és immár napok kérdése, hogy a kalászdús Magyarország éhező fiai 3000 koronás búzaár után fizessék meg a lisztnek talán 50 koronás árát. Ki felelős ezért? Miért kellett ennek így történni? A gazdák részéről hamarosan megkaphatjuk a választ: a csizma ára is éppúgy emelkedett, mint a búzáé. Így áll elő egy circulus vitiosus, amikorra csizma a kenyeret, a kenyér meg a csizmát okolja a nyomorért.

A búza meg a csizma

A búza meg a csizma

A búza meg a csizma a magyar földműves társadalom gondolkodásában régtől szoros kapcsolatban állanak egymással. Egy pár csizma ennyi meg ennyi búzába kerül, békeidőkben egy pár csizma egyenlő volt árban és értékben egy mázsa búzával - ez a gazdasági egyenlet volt az alapja és a talpköve a magyar paraszt gazdasági gondolkodásának.

A csizma ország

A csizma ország

A világon számos gyönyörű országgal találkozhatunk, amelyek szebbnél szebb tájakkal büszkélkedhetnek. A legtöbb ember vágya, hogy életében legalább egyszer eljusson a tengerhez, persze vannak olyanok, akik ezt többször is megtehetik. A Földközi-tengerből előbukkanó Olaszország sokak számára kedvenc. A sármos olasz férfiak, és a finom ételek kellően vonzzák a nyaralókat.

A legrondább

A legrondább

A képek megtévesztőek lehetnek, nem a Star Wars nulladik előtti részének forgatásáról loptuk őket. Nem űrbéli kiegészítők, nem is Holdjárók, hanem közönséges utcai lábbelik. A Fit Flop Snuggers sokkolóan csúnya. Akármennyit is gondolkodom, azon kívül, hogy biztosan remekül kihasználhatók a hóban, nem tudok egyéb pozitívumot felhozni a csizmák mellett. Síelés után és előtt biztosan kényelmes és meleg viselet.

Hirdetés
A legtrendibbb lapos

A legtrendibbb lapos

Isai Anita a legtrendibb csizmákat hozta el nekünk, de csakis a laposakat. Nem mintha a magas sarok nem lenne divat, de tény, hogy a lapos talp sokkal kényelmesebb és ugyanúgy tudunk nőiesek lenni benne. Aki azonban nem túl magas, jól gondolja meg, hogy felvesz-e teljesen lapos sarkú csizmához szoknyát, mert ez az összeállítás alacsonyít! Az első és legfontosabb szempont, hogy ma már abszolút nem divat a hegyes vagy western fazon, de a kocka orr sem, csak a lekerekített!

A nap képe

A nap képe

Felöltöztetett kutya várja a gazdáját Kijev belvárosában, ahol mínusz 16 fokot mértek. A rendkívül aranyos állatkáról oldalunkon láthat fényképeket amint a hóban várja gazdiját.

A nőicipő-, csizma- és táskadivatról

A nőicipő-, csizma- és táskadivatról

A női cipő divat a legszélsőségesebb, szinte évente változik. A cipődivat sok mindentől függ. Elsősorban attól, hogy éppen milyen évszakban járunk. Például aki szereti a sportos öltözékeket, az biztosan a sportcipőket is kedveli. A sportruhához ugyanis a sportos cipő illik. Emellett a sportcipő nagyon kényelmes viselet, ami nagyon fontos, mert nem töri a lábat. Ugyanakkor a nők többsége jobban kedveli a magas sarkú és a hegyes orrú lábbeliket. Ezek a női cipők nagyon divatosak, de viszont nagyon könnyen tönkre is tehetik a lábat, mivel kényelemesnek egyáltalán nem mondhatóak, meg sem közelítik a sportcipők kényelmét. A magas sarkú cipők divatja is folyamatosan változik, mivel egyszer kerek, máskor hegyes, vagy szögletes orrú cipő a divat.

A térd fölött érő divatja

A térd fölött érő divatja

Bár ezt a trendet sem igazán értjük, mégis akad néhány darab, ami elnyerte a tetszésünket. Ha már térd fölött érő csizmákról beszélünk, és ki tudjuk űzni a Micsoda nő főszereplőjének, Julia Roberts-nek a fekete, lakk csodáját a fejünkből, akkor akár tetszhet is néhány kreáció.

Adamoto

Adamoto

Áruházunk kínálata főleg a legnagyobb német motoros áruházlánc, a Louis GmBh termékeiből kerül ki, de termékeink között megtalálható még többek között: Repsol és Silkolene olajak, Champion és Hiflo olaj-és levegőszűrők, Revolution motorosruházat és kiegészítők, Ek színes láncok, Asahi lánckerekek, Heidenauh gumiabroncsok, Banner és Yuasa Toplite akkumulátorok, K& sportlégszűrők és sok más egyéb, a biztonságos és kényelmes motorozáshoz elengedhetetlen termék. Az áruházban általában 1000 termék szerepel, ezek közül minden hónapban kb. 100 termék akciós áron vásárolható meg. Az akciós termékek listája minden hónapban változik! Az áruház folyamatos fejlesztés alatt van, tehát érdemes gyakran ellátogatni hozzánk!

Alföldi Cipő

Alföldi Cipő

Az alföldi cipő a könnyűipar reprezentánsa. A régi évtizedes hagyományokat ápoló alföldi cipő és alföldi papucs legjelesebb képviselője a kiskunfélegyházi flexi cipő. Az alföldi cipők egyedül álló technológiával részben vagy teljes egészében kézzel gyártott hagyományt őrző, kiváló magyar termékek. Az alföldre jellemző papucskészítés és minőségi cipőgyártás műszaki-technológiai hátterének megteremtése elsődleges célja gyárunknak és a vásárlók a hazai termékekben vetett bizalmát élvezik. Az alföldi cipők kizárólag bőrből készülnek női és férfi lábakra egyedi specialitással. A hagyományőrző néptánc cipők mellett a több évtizede változatlan formában gyártott cipőmodellek mellett: Csizmák, bakancsok, saruk gyártása folyamatosan, egyedi kérések alapján is készülnek. Néptánc csoportoknak egyedi megrendelésre exkluzív szériákban. Fájós lábra az idősebb korosztályoknak egyedi megrendelés alapján szélesített kaptafára készülő kényelmes cipők.

Az égő csizma gyújtotta föl a templomot

Az égő csizma gyújtotta föl a templomot

Az advent első vasárnapján a szentmisére igyekvő híveket nagyon megdöbbentette és kellően felháborította a látvány. A keletkezett füst miatt a misét egyébként a plébánián, a Mária-teremben celebrálta Miklós János plébános. A hívők azóta is találgatnak, vajon ki tehetett ilyet? Vajon ki alázta meg így a város templomát?

Bokacsizma

Bokacsizma

Aki nem kedveli a túlzottan feltűnő modelleket, válasszon bokacsizmát, ami már a kevésbé hideg napokon is jól kihasználható. A bokacsizmák viselésénél érdemes megfogadni néhány tanácsot. Nagyon hangsúlyos lábbeliről beszélünk, ezért érdemes az öltözékünket hozzá igazítani. Tehát semmiképpen ne rejtsük el a nadrág szára alá. Érdemes szűk szárú nadrágot felvenni mellé. Sokan úgy gondolják, hogy a bokacsizma alacsony termeten és kevésbé vékony lábakon nem áll jól, de ez tévhit, hiszen a megfelelő fazon kiválasztásával szinte mindenki megengedheti magának. A magas sarok nyújtja az alakot. Sokféle színből választhatsz, például barna, lila, sötétkék, fekete.

Tuti menü